Muffin's Halo

Muffin's Halo

... is bedacht, ontworpen en gefabriceerd door Silvie Bordeaux. Haar Hond Muffin werd een aantal jaren geleden blind. Zij zag dat hij onzeker, angstig werd en zich bijna niet meer bewoog omdat hij zo bang was voor het stoten van zijn hoofd tegen muren of andere obstakels. 

Omdat ze niks kon vinden voor haar hond bedacht ze zelf de Muffin's Halo. Zoals met de meeste uitvindingen is het idee heel simpel maar lastig om bruikbaar te maken in de praktijk. De ring werd al snel te zwaar en het vest bleef niet goed zitten. Maar uiteindelijk heeft Sylvie de juiste materialen kunnen vinden waardoor de Halo prettig zit, heel licht is en toch sterk genoeg om de hond te beschermen. Hiermee was zij in Amerika de eerste en enige die een goed hulpmiddel heeft bedacht voor blinde honden. Vooral voor honden die op latere leeftijd blind worden is de Halo een uitkomst. 

Inmiddels heeft Silvie duizenden honden gelukkig gemaakt met dit product. Hondeneigenaren merken dat hun hond weer zekerder worden en dus goed in hun vel gaan zitten. Lekker weer gaan wandelen zonder angst. 
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »