Verzenden & retourneren

Verzenden

Als je voor 15:00 bestelt, dan heb je de volgende dag jouw nieuwe artikelen in huis.! 

Onder €29 - €4,95 verzendkosten.

Gratis verzending vanaf €29

Retourneren

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend! Hier gaan wij iets aan doen. Je kunt je product laten omruilen of terugsturen.

Toch niet tevreden met je aankoop? Of heb je toch een ander(e) maat/product nodig? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product bij ons melden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking. Je snapt natuurlijk ook wel dat wij het product en de verpakking onbeschadigd terug willen zien. Bekijk het product dus gerust zoals je in een winkel zou doen.

De verzendkosten voor een retour zijn voor jou behalve als wij een fout artikel hebben gestuurd.

Wij doen er alles aan om uw aankoopbedrag binnen drie werkdagen terug te storten.

Hoe nu verder?

Stuur een email naar: [email protected] en meld daarin wat je gaat retourneren met duidelijk de afzender en het liefste het ordernummer dat je met de bevestiging hebt gekregen.

 Kijk voor de volledige voorwaarden en het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden, deze zijn te vinden onderaan de website.

Heb je nog vragen? Wij staan van maandag tot en met vrijdag op kantoor voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen door het sturen van een e-mail of een telefoontje naar ons kantoor. 

Een bericht of een appje sturen mag ook. 

[email protected]

Tel: +31 (0)78 880 4492

www.MadeForDogs.nl 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »