Over ons

MadeForDogs is een online hondenspeciaalzaak gespecialiseerd in bijzonderheden.

Onze missie:
'Het leven van hond én baas aangenamer en leuker maken!'

Onze slogan:

Gespecialiseerd in bijzonderheden

Wat meer over ons.
In de webshop zijn veel verschillende speciale producten te vinden die exclusief door ons binnen Nederland en België gevoerd worden. MadeForDogs is een speciale online dierenspeciaalzaak die zich voornamelijk richt op unieke en bijzondere producten voor de hond. 

Moederbedrijf van MadeForDogs is van der Basch Trading en heeft naast MadeForDogs meerdere webwinkels waaronder MadeForFeet. Heeft u nog nooit van MadeForFeet gehoord? Dit is een webshop die speciale laarzen en pantoffels aanbiedt, met dezelfde gedachtegang als MadeForDogs. Neem een kijkje op www.madeforfeet.nl.

Ben u een zakelijke klant? Meld u dan aan op www.vanderbaschtrading.nl voor meer informatie.

Uit de oude doos.
MadeForDogs is opgericht door Jolanda van der Basch. Door in het verleden geconfronteerd te zijn met de moeilijkheden en problemen van het bestellen van speciale producten uit Amerika, is er gekeken naar een manier om dit te vergemakkelijken voor Jolanda zelf en voor andere mensen. Na een flinke brainstormsessie was het idee ontstaan om een webshop op te richten, met de geboorte van MadeForDogs als gevolg. Begonnen met het importeren en verkopen van de PawPlunger (klik!) is het aanbod van veel verschillende speciale producten door de jaren heen flink gegroeid. Jolanda is altijd op zoek naar bijzondere producten en daarom is zij drie tot vier keer per jaar in Amerika op zoek naar bijzondere hondenproducten.

Sociale media.
Vind je ons door dit verhaal al leuk? Like ons dan op onze Facebook pagina hieronder om verder op te hoogte gehouden worden. Regelmatig hebben wij op deze pagina nieuwtjes over onze producten en andere wetenswaardigheden voor mensen die van honden houden.