Wakker worden van een piepende pup?

Wakker worden van een piepende pup?

Voor en pup is het een vreemde ervaring om van de ene op de andere dag zonder zijn moeder, broertjes en zusjes in een vreemd huis te zijn. Je kunt je voorstellen dat het voor een pup best wel eng is als hij in een nieuw huis moet wennen aan zijn nieuwe gezin. Vaak zie je (en vooral hoor je) dan ook dat een pup behoorlijk kan piepen en maar niet wilt slapen.

Met de HeartBeat Pillow voorkom je dit. 

Geen onrustige nachten meer!

De combinatie van warmte en het geluid van de hartslag maakt de pup rustig, waardoor hij in slaap valt en geen stress heeft. Dit zorgt voor een blije en gezonde hond. Onmisbaar voor iedere pup!

  • Een betere slaap zorgt voor een sterker immuunsysteem
  • Je pup wordt rustig en stressvrij
  • Perfect voor thuis én onderweg

Simulatie van de hartslag van de moeder

Het geluid van de simulator verlaagt de stress en stelt uw pup gerust, zodat hij lekker gaat slapen. De HeartbeatPillow schakelt zichzelf na 12 minuten automatisch uit, zodat je je pup niet hoeft te storen als hij slaapt (batterijen inbegrepen).

Simulatie van de warmte van de moeder

De lichaamswarmte van de moeder wordt door middel van de bijgeleverde moederwarmtesimulator gesimuleerd en vermindert stress, werkt kalmerend en is slaapverwekkend. De moederwarmtesimulator kun je in de magnetron binnen 60 seconden op de gewenste temperatuur brengen. Daarna houdt de HeartbeatPillow de warmte tot wel 30 minuten vast!

Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »