Waarom en wanneer een hondenbuggy?

Heb je een wat kleinere hond, pup of oudere hond dan kan een hondenbuggy een mooie oplossing zijn als je vaak lange wandeltochten maakt. Of wanneer jouw hond niet van drukke straten of winkelcentra houdt dan kan een hondenbuggy een mooie oplossing zijn.

In onze selectie hondenbuggy's kom je alleen kwaliteit modellen tegen in allerlei varianten. Innopet is een gerenomeerd merk met hele goede referenties. Doggy ride heeft als specialist de trailers voor fietsen.

Heb je hier vragen over dan kun je ons altijd een berichtje sturen via mail, Facebook messenger of what's app. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Lees meer

Hondenbuggy Al Terrain Rood/Zwart

Hondenbuggy Al Terrain rood/zwart. De Hondenbuggy Al Terrain is een stoere buggy voor uw hond. Uw hond zal zich veilig voelen in deze mooie neutraal gekleurde buggy.

119.99

 

Hondenbuggy Al Terrain Zwart/Grijs

Hondenbuggy Al Terrain zwart/grijs De Hondenbuggy Al Terrain is een stoere buggy voor uw hond. Uw hond zal zich veilig voelen in deze mooie neutraal gekleurde buggy.

119.99

 

Hondenbuggy 5 in 1 Chocolade

Hondenbuggy 5 in 1 Chocolade. De 5 in 1 buggy van Innopet is een multifunctionele buggy. De buggy is licht van gewicht en ook nog eens zeer compact.

157.5

 

Hondenbuggy First Class Roze/Grijs

Hondenbuggy First Class roze/grijs De First Class hondenbuggy is een super luxe hondenbuggy. Uw hond waant zich als een koning in deze mooie buggy met een uitstekende kwaliteits-afwerking-bedieningsgemak.

157.5

 

Hondenbuggy First Class Blauw/Grijs

Hondenbuggy First Class blauw/grijs. De First Class hondenbuggy is een super luxe hondenbuggy. Uw hond waant zich als een koning in deze mooie buggy met een uitstekende kwaliteits-afwerking-bedieningsgemak.

157.5

 

Hondenbuggy First Class Roze/Grijs

Hondenbuggy First Class roze/grijs De First Class hondenbuggy is een super luxe hondenbuggy. Uw hond waant zich als een koning in deze mooie buggy met een uitstekende kwaliteits-afwerking-bedieningsgemak.

157.5

 

Hondenbuggy 5 in 1 Roze

Hondenbuggy 5 in 1 roze De 5 in 1 buggy van Innopet is een multifunctionele buggy. De buggy is licht van gewicht en ook nog eens zeer compact.

157.5

 

Hondenbuggy 5 in 1 Lime

Hondenbuggy 5 in 1 lime De 5 in 1 buggy van Innopet is een multifunctionele buggy. De buggy is licht van gewicht en ook nog eens zeer compact.

157.5

 

Hondenbuggy 5 in 1 Blauw

Hondenbuggy 5 in 1 blauw. De 5 in 1 buggy van Innopet is een multifunctionele buggy. De buggy is licht van gewicht en ook nog eens zeer compact

157.5

 

Hondenbuggy Camouflage

Hondenbuggy Camouflage design is een luxe buggy, gemaakt van het beste materiaal. De buggy is voorzien van twee aanleglijnen aan de binnenkant van de buggy om uw hond aan vast te maken.

169.95

 

Hondenbuggy Precious Design

Hondenbuggy Precious design. De Precious hondenbuggy is een luxe buggy, gemaakt van het beste materiaal. De buggy is voorzien van twee aanleglijnen aan de binnenkant van de buggy om uw hond aan vast te maken.

169.95

 

Hondenbuggy Comfort EFA Zwart/Rood

Hondenbuggy Comfort EFA zwart/rood De hondenbuggy Comfort EFA van InnoPet is een zeer luxe, comfortabele buggy voor uw hond. De buggy is zeer gebruiksvriendelijk en snel gebruiksklaar.

199.95

 

Hondenbuggy Comfort EFA Zwart/Grijs

Hondenbuggy Comfort EFA zwart/grijs De hondenbuggy Comfort EFA van InnoPet is een zeer luxe, comfortabele buggy voor uw hond. De buggy is zeer gebruiksvriendelijk en snel gebruiksklaar.

199.95

 

Hondenbuggy Comfort Grijs/Roze

Hondenbuggy Comfort grijs/roze De hondenbuggy Comfort van InnoPet is een super deluxe hondenbuggy. Deze buggy is uniek in zijn soort.

219.95

 

Hondenbuggy Comfort Grijs

Hondenbuggy Comfort grijs. De hondenbuggy Comfort van InnoPet is een super deluxe hondenbuggy. Deze buggy is uniek in zijn soort.

219.95

 

Hondenbuggy Cleo Denim

Hondenbuggy Cleo Denim is een zeer compact en luxe Innopet buggy met een stoere Denim Look.

239.95

 

Sporty Dog Trailer Rood/Wit

Sporty Dog Trailer rood/wit. De Sporty Dog Trailer van InnoPet is een fietsaanhager en hondenbuggy in 1.

259.95

 

AANBIEDING

Hondenbuggy Comfort EFA Vintage

Hondenbuggy Comfort EFA Vintage. De hondenbuggy Comfort EFA van InnoPet is een zeer luxe, comfortabele Limited Edition buggy voor uw hond. De buggy is zeer gebruiksvriendelijk en snel gebruiksklaar.

299.95 275

 

Hondenbuggy Retro Lime

Hondenbuggy Retro lime. De hondenbuggy Retro lime is een van de vier nieuwe buggies van InnoPet. De hondenbuggy Retro is een unieke buggy, voorzien van een duwstang die in elke hoogte verstelbaar is.

339.95

 

Hondenbuggy Retro Bruin/Roze

Hondenbuggy Retro bruin/roze De hondenbuggy Retro bruin/roze is een van de vier nieuwe buggies van InnoPet. De hondenbuggy Retro is een unieke buggy, voorzien van een duwstang die in elke hoogte verstelbaar is.

339.95

 

Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »