Road Refresher

De ideale waterbak voor de hond!

Stoot je met het stofzuigen vaak tegen de waterbak van de hond of schop je er wel eens per ongeluk tegenaan? Geen nood, want bij de RoadRefresher spat er geen water uit! In tegenstelling tot andere waterbakken voor honden krijg je geen waterballet als je er per ongeluk tegenaan schopt.

Ideaal voor in de auto of op de boot. Het is dus een echte antispill waterbak voor onderweg.

Met bijgeleverde klittenband strips kun je de bak op elke plek vastzetten. 

Een grootste voordeel van deze waterbak is dat je hond niet slobbert. Bij een gewone drinkbak stopt een hond vaak, heel zijn bek, oren en haren in het drinkwater. Bij deze bak is dat niet mogelijk, omdat hij als het ware van een schoteltje drinkt.

De roadrefresher bestaat uit 3 onderdelen: De waterbak, de ring en de drijvende schotel.

Door de ring kunnen de oren van de hond (als hij hangoren heeft) niet snel in de bak komen. Mocht dat toch gebeuren dan hangen ze niet volledig in het water.

De drijvende schotel zorgt er voor dat er maar een kleine laag water bovenin de bak staat die de hond op kan likken zonder zijn hele bek in het water te steken.

  • Nooit meer morsen!
  • Het nadruppelen van de hond wordt met 90% verminderd!
  • Handig voor thuis én onderweg!
  • Inclusief bijpassende klittebandstrips!

Deze hondendrinkbak is ook goed te gebruiken in een bench. Voor een draadkooi bench hebben we een speciale haak die je mee kunt bestellen zodat je de drinkbak in de kooi kunt ophangen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »