Carnis

Carnis een gezond merk hondenvoer en hondensnacks dat past bij MadeForDogs.

Bij MadeForDogs vinden we het belangrijk om goede producten aan te bieden die een toegevoegde waarde hebben voor de hond en hun baasjes. Dat is zeker zo belangrijk als het gaat om hondenvoer en snacks omdat dit direct invloed heeft op de gezondheid van de hond. 

Waarom is Carnis een van de beste merken Hondenvoer en hondensnacks?

Dat begint al dat Carnis geen rare kreten, toevoegingen en modieuze termen gebruikt om hun hondenvoer aan te prijzen. Terug naar de natuur, zuiver en puur.  Carnis is gestart door Anette en Jonh Tuik. Zij hebben Berner Sennenhonden en die waren niet topfit. Ze hadden problemen met de vacht en de ontlasting was vaak veel te dun. Daarom wilden zij ander hondenvoer zonder toevoegingen en dat konden ze maar niet vinden. Daaruit ontstond het idee om zelf hondenvoer te gaan maken.

 

Geen onnodige toevoegingen dat is het motto. Het is veel makkelijker een hondenvoer te maken dat elke hond lust dan een hondenvoer dat alleen maar gezond is. Om dit te begrijpen hoef je alleen maar naar kinderen te kijken. Die eten liever junkfood dan gezonde groenten. Carnis heeft een grote lijn hondensnacks. Er zijn veel gezonde snacks die je heel goed kunt gebruiken als je met de hond gaat trainen. Belonen van de hond is belangrijk maar je wilt je hond ook niet overvoeden. Dus niet alleen maar snoep om te belonen maar ook hondensnacks die lekker en gezond zijn.

De geur van de meeste snacks is heerlijk voor honden (en katten) en daarom zijn ze altijd bereid een stapje harder te lopen om deze beloning in ontvangst te nemen. 

Bij MadeForDogs kun je ook terecht voor advies op alle gebied van hondensnacks en hondenvoer.

We vermelden zoveel mogelijk informatie bij de producten maar als je vragen hebt dan helpen we je graag. En als we het niet weten dan gaan we niet zomaar wat roepen dan zoeken we het voor je uit en komen we terug met een degelijk advies.

 

 

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »