Top
Zen Clipper
Nieuw
  • Zen Clipper
24,95
per stuk

Zen Clipper

De Zen Clipper is een revolutionair, nieuw product dat is ontworpen om alleen het puntje van de nagel af te knippen. Haalt de angst van het knippen van nagels weg voor je huisdier en knipt alleen het stukje nagel dat door de nagelknipper heengaat. Door alleen het laatste stukje nagel af te knippen zullen er geen voelbare en gevoelige delen worden aangeraakt. Dit is prettig voor het huisdier en is essentieel om verdere nagelgroei te gezond te bevorderen. De tang is gemaakt van duurzaam, roestvrij staal en heeft een lopen gepatenteerd design.

De Zen Clipper komt in 7 verschillende maten, waarvan wij er 6 leveren. De laatste, grootste maat komt bijna nooit voor bij de normale huisdieren. Print het onderstaande plaatje uit en pas deze bij je huisdier zodat je gemakkelijk de goede maat kan bestellen. Mocht je de verkeerde maat hebben besteld, dan is ruilen altijd mogelijk.

Kies je Zen Clipper formaat.


Het is belangrijk om de goede maat voor je huisdier te vinden. Hierdoor kan de nagel op de beste manier verzorgd worden. Print onze maatstaffel uit en pas de nagel door hem door het gaatje te steken. De maatstaffel vind je HIER.

Een andere manier is om deze schattingstabel te gebruiken en je maat te kiezen. Mocht het dan toch de verkeerde maat zijn, dan is retourneren natuurlijk kosteloos. 

Zen Clipper #1 - 1,5 mm Dit formaat is voor kleinere vogels, kleine reptielen en kittens.

Zen Clipper #2 - 2mm Het gemiddelde formaat voor de meeste volwassen katten.

Zen Clipper #3 - 2,5 mm Dit is voor grotere katten, grotere vogels en kleine honden.

Zen Clipper #4 - 3mm Voor kleine honden.

Zen Clipper #5 - 3.5mm Voor kleine tot gemiddelde honden.

Zen Clipper #6 - 4mm Voor gemiddelde tot grote honden.


#1
#2
#3
#4
#5
#6
Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Product doorsturen
@
@

Gerelateerde producten