Top
Buggy's

Ons aanbod hondenbuggy's 

Wij als liefhebber van honden weten als geen ander hoe gemakkelijk een hondenbuggy kan zijn voor de baas van de hond. Daarom bieden wij de leukste en sterkste hondenbuggy's aan voor jouw hond!

De vraag naar mobiliteit voor huisdieren is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daarom is InnoPet begonnen met het uitbreiden van de collectie hondenbuggy's. Uit ervaring is gebleken dat de hondenbuggy een goed hulpmiddel kan zijn voor de baas. Bij sommige winkels mag je hond niet mee naar binnen en moet je je hond bij de ingang achter laten. Door gebruik te maken van een hondenbuggy van Innopet kan dit probleem worden voorkomen.

De hondenbuggy's van InnoPet zijn daarnaast prachtige wandel- en fietswagens. Ze zijn uitermate geschikt om uw hond in mee te nemen voor een wandeling, een fietstocht, of om mee te nemen naar bijvoorbeeld het winkelcentrum. De buggies zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Bekijk ons ruime assortiment aan hondenbuggies van InnoPet en zie welke buggy het beste bij u en uw hond past. Als je benieuwd bent naar het assortiment dat wij aanbieden raden we je aan om hier een kijkje te nemen

Hondentrolleys

Naast hondenbuggy's bieden we ook hondentrolleys aan. De hondentrolleys van InnoPet zijn multifuctioneel en daarnaast zeer licht in gewicht. Als je benieuwd bent naar het assortiment hondentrolleys dat wij aanbieden raden we je aan om hier een kijkje te nemen.