Top
Riemen en Hondenlijnen

Ons aanbod hondenriemen en hondenlijnen


Er is één ding wat echt niet weg te denken is uit het leven van de hond, een goede hondenriem. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij ons bezig hebben gehouden met het zoeken naar de best mogelijke hondenriemen voor hond en baas. 

In deze categorie zijn verschillende soorten hoge kwaliteit, hondenriemen opgenomen.

De SmartLeash is bijvoorbeeld een hondenlijn die als eerste (en enigste) op de markt is met een oprolbare hondenlijn die automatisch stopt als de hond ineens wegrent. Iets wat iedereen natuurlijk weleens meemaakt heeft. Een andere optie is een hondenriem van Poochie-Pets. Deze stijlvolle, nylon hondenriemen zijn beschikbaar in kleurrijke en vrolijke prints. 

Een paar tips voor het vinden van de best mogelijke hondenriemen of hondenlijnen op een rijtje: 


  1. Het is belangrijk om de gewenste lengte te weten. Neem bijvoorbeeld een kortere lijn voor het trainen van een pup en een wat langere lijn voor de actieve hond!
  2. Hond al prima opgevoed? Probeer hem wat meer vrijheid te geven tijdens het uitlaten en kies voor een uitrolbare hondenriem.
  3. Kies voor een hoge kwaliteit hondenhalsband. Deze zorgen ervoor dat de hond op een comfortabele manier uitgelaten kan worden
  4. Trekt je hond vaak aan de lijn? Probeer een hondenlijn als de SmartLeash om ervoor te zorgen dat dit minder vaak onverwachts gebeurd.
  5. Ga lekker met je hond aan de slag om hem netjes te trainen op lopen. Het is belangrijk om positief ingesteld te zijn tijdens het training en het onverwachts trekken wordt vanzelf minder.
  6. Heeft u een vraag over welke hondenlijn of hondenriem het beste is voor uw hond? Neem contact met ons op!