Top
7 redenen waarom je een GoDogGo nodig hebt.

7 redenen waarom je een GoDogGo nodig hebt.

De GoDogGo is een van onze populairste producten van het jaar. In deze blog hebben wij 7 redenen opgesteld waarom jij er ook een in huis nodig hebt. 


1. Beweging


Het is goed en gezond om lekker met de hond bezig te zijn. Door de GoDogGo in stellen, waar je maar wilt, kan je viervoeter zich helemaal uitleven en krijgt hij genoeg beweging. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de hond natuurlijk gezond en fit blijft!
2. Spierpijn


Stel: Je moet de hond uitlaten, maar je hebt 'iets' teveel met hem gespeeld de afgelopen dagen. Hierdoor heb je natuurlijk veel te veel spierpijn om wèèr een half uur lang met een tennisbal te gooien. De GoDogGo is hiervoor jouw redder in nood. Doet het gewoon automatisch.3. Feestdagen


De familie komt ein-de-lijk weer eens over de vloer om samen gezellig het kerstfeest te vieren. De hond moet uitgelaten worden en kan zijn energie niet kwijt omdat je zo snel mogelijk weer terug naar de gezelligheid wilt. Zet de GoDogGo gewoon in de tuin en verlos je hond van alle opgekropte spontane energie!
4. Niet zo'n zin om te spelen


Natuurlijk wilt je liefste hond spelen, maar jij hebt er op dit moment ècht geen zin in. Wat doe je? De GoDogGo aanzetten natuurlijk. Leuk voor hond èn baas.


5. Ze vinden het fantastisch


De eerste keer dat je de GoDogGo aanzet, is je hond verkocht. Gelijk. We zien elke dag talloze berichten dat honden hem he-le-maal geweldig vinden. Zelfs onze stagiaires vinden hem leuk.


6. Nooit meer wat anders


De GoDogGo aangezet en daarna een ander speeltje proberen? Vergeet het maar! Je hond wilt nooit meer wat anders. Gegarandeerd.


7. De batterij


Hoe lang gaat de GoDogGo eigenlijk mee vraag je je nu zeker af? TOT WEL 25 UUR. Dat zijn ongeveer 100 speelkwartieren, 50 halve uren vol plezier en 25 uren van genot.
Al de kriebels om de GoDogGo in huis te halen? Dat kan voor kerst zelfs met 10% korting!

Kortingscode: kerst16