Top
Road Refresher, echt ideaal voor onderweg!
De Road Refresher waterbak voor honden bestaat uit 3 delen die voorkomen dat het drinken van uw hond resulteert in het waterballet wat ontstaat bij normale drinkbakken. Drie delen zorgen ervoor dat de bak als hij in de auto of caravan staat, zelfs bergop en bergaf geen water morst!

Inmiddels heb ik zelf de Road Refresher mogen uitproberen tijdens het ophalen van asielhonden uit Bulgarije. De honden werden vervoerd in kooien en deze waren allen voorzien van een Road Refresher. En wat bleek, zelfs in de bergen over slechte onverharde wegen bleef het water in de bak zitten en had ik geen last van water over de vloer!

Drijvend kunststofdeel zorgt voor een gedoseerde waterdoorlating.
Het eerste deel, het deel dat je op de grond zet is het waterreservoir, het tweede deel zet je in de waterbak bovenop het water dit deel heeft drijfvermogen, waardoor er alleen water verschijnt zodra de hond dit drijvende kunststofdeel omlaagduwt om een lik te nemen. Zodra de hond dit deel omlaag duwt stroomt er water door de vier vulopeningen aan de onderkant omhoog en kan de hond het water oplepelen.

Ook behaarde hondensnuitjes blijven een stuk droger.
Het derde gedeelte gaat over de drinkbak en over het drijvende inzetstuk heen en geeft alleen toegang voor de meest essentiële delen van de hondensnuit. Het geheel gaat het morsen van water tegen, waardoor de omgeving van de drinkbak een stuk droger blijft dan bij gewone open drinkbakken het geval is. Ook honden die veel haar hebben rond de mond, blijven zelf een stuk droger, het druppelen van water uit baardharen wordt door deze constructie daarom ook een stuk minder!

Klik hier om de road-refresher te bekijken.

Bron: www.buyonicle.com