Top
Over ons

MadeForDogs.nl..


..is een online dierenspeciaalzaak voor honden die gespecialiseerd is in bijzondere hondenproducten.

Onze missie:
'Het leven van hond én baas aangenamer en leuker maken!'

Wat meer over ons.
In de webshop zijn veel verschillende speciale producten te vinden die exclusief door ons binnen Nederland en België gevoerd worden. MadeForDogs is een speciale online dierenspeciaalzaak die zich volledig richt op unieke en bijzondere producten voor de hond. Door het aanbod beperkt te houden willen we ervoor zorgen dat alleen de beste producten bij de klant thuis bezorgd worden. Wij zijn een winkel die de best mogelijke klantenervaring wil bieden, voor baas en hond. 

MadeForDogs is onderdeel van Van Der Basch Trading. Dit is het moederbedrijf wat bestaat uit MadeForDogs en MadeForFeet. Heeft u nog nooit van MadeForFeet gehoord? Dit is een webshop die speciale laarzen en pantoffels aanbied, met dezelfde gedachtegang als MadeForDogs. Neem een kijkje op www.madeforfeet.nl a ls je wilt. :-)

Ben u een zakelijke klant? Meld u dan aan op www.vanderbaschtrading.nl voor meer informatie.


Uit de oude doos.
MadeForDogs is opgericht door Jolanda van der Basch. Door in het verleden geconfronteerd te zijn met de moeilijkheden en problemen van het bestellen van speciale producten uit Amerika, is er gekeken naar een manier om dit te vergemakkelijken voor Jolanda zelf en voor andere mensen. Na een flinke brainstormsessie was het idee ontstaan om een webshop op te richten, met de geboorte van MadeForDogs als gevolg. Begonnen met het importeren en verkopen van de PawPlunger (klik!) is het aanbod van veel verschillende speciale producten door de jaren heen flink gegroeid.

Sociale media.
Vind je ons door dit verhaal al leuk? Like ons dan op onze Facebook pagina hieronder om verder op te hoogte gehouden worden.